Home   |   Diensten   |   Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het hoveniersvak is mooi en veelzijdig

Beschrijving

Het hoveniersvak is mooi en veelzijdig. Een vakbekwaam Hovenier is eigenlijk een Timmerman, Straatmaker, Loodgieter, Schilder en Plantenkweker in één. Veel van deze facetten komen in de tuin aan bod en de kwaliteit in de uitvoering hiervan is bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

Wij van Zeeland Hoveniers beschikken over uitgebreide vakkennis, gereedschap en machines zodat we (bijna) alles in eigen beheer kunnen uitvoeren, hiernaast hebben we een netwerk van collega bedrijven voor zaken waar zij in zijn gespecialiseerd (zoals bijv. Elektricien, Tegelzetter enz.) We regelen dit voor u en houden de regie zodat u er geen omkijken naar heeft en u zonder zorgen kunt genieten van de aanleg en de oplevering van uw nieuwe tuin.

Naast dat we complete tuinen aanleggen kunt u ons uiteraard ook inschakelen voor onderdelen hiervan, soms is alleen de schutting of het tuinhuis aan vernieuwing toe of soms vraagt het budget om gefaseerde aanleg. Ook hierbij mag u van ons professioneel advies verwachten en denken we mee in bijvoorbeeld de volgorde en/of de materiaalkeuze.

Ook mogelijk

U kunt bij ons ook terecht voor:

Offerte aanvraag

Meer diensten

Onze services voor uw tuin